fredag 7. september 2007

Trollheimshytta unsupported 2007

Følg Øyvind og Are på deres ekspedisjon fra Jølhaugen via Jøldalshytta til Trollheimshytta - og tilbake igjen! Over en periode på to dager skal disse to eventyrerne ta seg fra parkeringsplassen ved Jølhaugen, gjennom det øde landskapet sørvest for Jøldalshytta og ned gjennom tett vegetasjon i Svartådalen, før de fortsetter vestover mot Trollheimshytta. På den tunge returen planlegger de intet mindre å klatre til toppen på Trollhetta (1616 moh), traversere langs ryggen på hetta og skue Litlhelvetet og Trollauget på nært hold, før de fortsetter rett øst tilbake mot Jølhaugen. Alt dette uten å skulle motta ekstra forsyninger underveis.

Øyvind er en erfaren ekspedisjonsleder, med vellykkede ekspedisjoner som "Femunden unsupported 2001", "Galdhøpiggen in summer", "Storvatnet and back - Qajaq 2007" og "Geitfjellet and back in one day 2007" som de kanskje største høydepunktene.

Are er noe ferskere i ekspedisjonsmiljøet, men også han har solid erfaring fra fjell- og friluftsliv å vise til. Blant annet er Are kjent for den hasardiøse turen "Gammelgruva - Raubekken" i 2006. Are deltok også på
"Storvatnet and back - Qajaq 2007".

Vi er ikke sponset av verken Klättermusen, Norrøna, Lowe Alpine, Scarpa, eVent, Oakley, Bavac, Devold, Ulvang, Real Turmat eller MSR ("The Pocket Rocket Rocks"), så hvis noen føler for det, er det bare å ta kontakt for opplysninger om hvordan dere tilbakefører penger tilsvarende det beløpet vi har brukt på utstyret. De eneste som kan sies å ha bidratt er Axel Bruun Sport AS siden jeg får så mye rabatt der. Tusen takk!

Bilder kommer etter hvert.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så på nyhetene at redningstjenesten på Ørland får økte midler, og skal ha en beredskap på 15 minutter. Så jeg føler meg trygg for helgas ekspedisjon.