onsdag 11. juni 2008

Heftig treningstur med komisk slutt

I dag gikk turen opp i Bymarka. Fra Stabells vei kjørte jeg og André opp til Kyvannet, gjennom skogen til Baklidammen, over demningen og forbi golfbanen, krysset veien og tok inn på kronglete og teknisk sti opp til Geitfjellet, ned til Tømmerdalsveien igjen, oppover og inn til Kobberdammen, opp mot Skistua på sleip og glatt sti og inn til Studenthytta. Puh... Noen høydemeter det der.

André på vei ned fra Geitfjellet

På vei ned fra Geitfjellet måtte vi ha en teknisk stopp, etter som André presterte å sprenge bakdekket. Det gikk greit å bytte slange (heldigvis for ham hadde jeg med mine gadgets på turen), og vi fortsatte.

Teknisk stopp: Punktering #1

Etter bratt klatring opp til Studenthytta gledet vi oss til morsom nedkjøring på familiestien. Det tok imidlertid ikke lang tid før André poffa enda en slange. Og nå stod vi der uten flere slanger. Den elegante løsningen ble å fylle dekket med gress, og vi fikk pakket det såpass at McGyver ville blitt stolt. Dermed kunne André rulle rolig ned med bakhjulet fullt av gress.

Teknisk stopp: Punktering #2.

Gresset flyttet imidlertid så mye på seg at det så litt stygt ut for selve felgen. Da ble løsningen litt mindre McGyversk; jeg syklet hjem og hentet bilen...

Ingen kommentarer: